Urmareste-ne

RON
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Iată ce urmează să donezi:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: RON 100,00

Sprijina si tu

un copil cu nevoi speciale

La Asociația “Terapii Miraculoase – Speranțe pentru Viitor,” credem că fiecare gest de sprijin contează și poate face o diferență semnificativă în viețile copiilor cu nevoi speciale și a familiilor lor.

Fiecare donație contează și este o sursă vitală de sprijin pentru cauza noastră.

Cum puteți face o Donație:

  1. Donație Online: Acum puteți face donații online, simplu și în siguranță, utilizând platforma noastră de donații online. Alegeți suma pe care doriți să o donați și completați informațiile necesare.

  2. Donații Recurente: Dacă doriți să susțineți cauza noastră pe termen lung, puteți opta pentru donații recurente lunare sau anuale. Aceasta este o modalitate excelentă de a asigura continuarea sprijinului pentru copiii cu nevoi speciale.

  3. Transfer Bancar: Dacă preferați să faceți o donație prin transfer bancar, vă rugăm să ne contactați pentru informații bancare. Vă vom oferi toate detaliile necesare. ASOCIAȚIA TERAPII MIRACULOASE SPERANȚE PENTRU VIITOR, RO28BTRLRONCRT0538755001

  4. Prin Poștă sau în Persoană: Dacă doriți să faceți o donație prin poștă sau să o livrați personal la sediul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru adresa și informațiile necesare.

Fiecare donație aduce un zâmbet pe fața acestor copii și contribuie la construirea unui viitor mai luminos pentru ei. Vă mulțumim că sunteți parte din eforturile noastre de a aduce schimbări și speranță.