IMPLICA-TE!

Oferă o șansă la normalitate copiilor cu nevoi speciale! Implică-te alături de noi pentru ca aceștia să beneficieze de terapia atât de necesară!

Unele familii nu pot susține financiar costurile terapiei, motiv pentru care copiii nu reușesc să se dezvolte la maximul potențialului, iar evoluția lor este mai lentă.

Ne dorim să facilităm aceesul la terapie unui număr cât mai mare de copii cu probleme speciale, pentru a le da acestora șansa la o viață normală. În multe din cazuri, cu o terapie corespunzătoare și constantă, chiar și copiii cu autism pot fi integrați aproape complet în societate.

Cum poți dona:

Redirecţionează 3.5%

Ca persoană fizică, poți susține Asociația Terapii Miraculoase – Sperante pentru viitor fără să te coste nimic.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un simplu formular, iar astfel, din impozitul pe venit pe care îl plătești oricum la stat, redirecționezi 3.5% către organizația noastră și susții copiii cu nevoi speciale.

Redirecţionează 20%

Redirecţionează 20% din impozitul pe profit datorat de firma ta statului și alege să meargă către Asociația Terapii Miraculoase!

Acest tip de sponsorizare nu presupune cheltuieli suplimentare și nu afectează în niciun fel profitul net al companiei.

În schimb, printr-un simplu gest contribui la susținerea financiară a familiilor cu copii care necesită intervenție terapeutică intensivă și le facilitezi integrarea în societate.

Donează jucării și papetărie

la sediul nostru: str. Transilvaniei, nr 16, Ploiești

Donează

Pentru a putea oferi copiilor din centrul Asociației Terapii Miraculoase serviciile de terapie pe care familiile acestora nu le pot susține financiar, avem nevoie de orice sprijin din partea ta!

Sunt servicii pe care nu le putem obține fără plată, iar intreținerea centrului nostru înseamnă plăți recurente către furnizori, dotare cu materiale educaționale, jucării etc.

Orice donație, indiferent de sumă, poate face diferența în dezvoltarea unui copil cu nevoi speciale!

Poți face donații direct în unul dintre conturile organizației noastre:

RO28BTRLRONCRT0538755001 (cont lei)
RO75BTRLEURCRT0538755001 (cont euro)   cod SWIFT BTRLRO22
RO33BTRLGBPCRT0538755001 (cont lire)     cod SWIFT BTRLRO22
RO79BTRLUSDCRT0538755001 (cont dolari) cod SWIFT BTRLRO22
 
Deshise la Banca Transilvania, Sucursala Ploiești.
 

Codul fiscal: CIF 42793211

Îți mulțumim!

ro_RORomână